Bivši slovenski reprezentant Nejc Pečnik se je dogovoril s Crveno zvezdo in se tekom današnjega dne priključil ekipi na pripravah v Sloveniji. Dvoletno pogodbo pa bo podpisal po povratku Crvene zvezde v Srbijo.


Srbski mediji poročajo, da se je 27-letni ofenzivni vezist, ki lahko igra tudi v napadu, predhodno vse dogovoril in je po Đorđe Rakiću in Nikoli Mijailoviću postal tretja okrepitev Crvene zvezde. Slovenec je pred tem izjavil, da je  njegova želja – prihod v Crveno zvezdo in da ponovno sodeluje s Slavišo Stojanovićem, saj sta skupaj že sodelovala pri Celju in v slovenski reprezentanci. Želja se mu je izpolnila, na beograjsko Marakano pa prihaja kot prost igralec. Pred je igral za Dravograd, Celje, Sparto iz Prage, Nacional in Krila Sovjetov, nazadnje pa je bil član angleškega drugoligaša Sheffield Wednesday. V slovenski reprezentanci je zbral 17 nastopov in sodeloval na svetovnem nogometnem prvenstvu v Afriki.

Omenjeni igralec se je danes priključil rdeče-belim na pripravah v Čatežu, Beograjčani pa ga bodo uradno predstavili v sredo, po vrnitvi v Beograd. Nekdanji evropski in svetovni klubski prvak je sicer že nekaj let v senci mestnega rivala Partizana in išče način, kako se vrniti na pota stare slave. Mu bo to uspelo s slovensko pomočjo?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Gorenc Stanković in Horvat tako blizu, a tako daleč

Z novo sezono v evropski ligi je pričel tudi graški Sturm, katerega barve branita slovensk…