Srbske Večernje novosti poročajo, da Nejc Pečnik ne bo zahteval sporazumne prekinitve dogovora z beograjsko Crveno zvezdo, na katero ga pogodba veže še za eno sezono.


Pred dnevi smo že pisali o tem, da se Pečnik razhaja s Crveno zvezdo, kar je ob predstavitvi novega trenerja Lalatovića poudaril tudi Zvezdan Terzić, vršilc dolžnosti generalnega sekretarja rdeče-belih, a zadeve so se spremenile, saj se je 28-letni Korošec po pisanju istega vira s Terzićem dogovoril, da mu klub v desetih dneh poišče novo sredino, Zvezda pa bi za slovenskega reprezentanta dobila finančno nadomestilo. Del odškodnine bo šel tudi na račun Pečnika, saj mu klub iz Marakane, ki je v minuli sezoni z naslovom državnega prvaka prekinil sedemletno vladavino mestnega rivala Partizana, dolguje kar nekaj zaostalih obveznosti.

S potezo bo Pečnik, ki se bo pripravam Beograjčanov predvidoma pridružil 5. julija, zagotovo še bolj utrdil svojo priljubljenost pri navijačih, ki so ga v pretekli sezoni izbrali tudi za igralca sezone, potem ko je na forumu Red Star Belgrade za njega glasovalo kar 44 odstotkov vseh udeležencev izbora.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić in Turk bosta sodelovala z italijanskim zvezdnikom

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić in njegov mlajši rojak Martin Turk bosta v novi sezon…