Nekdanji nogometaš Domžal Alen Ožbolt, sedaj kruh služi na Slovaškem, v dresu Slovana iz Bratislave. Prišel je iz Lokomotiva iz Plovdiva, kjer se je dobro znašel v konici napada, Slovaki pa so ga pripeljali kot zamenjavo ob odhodu reprezentanta Andraža ŠporarjaNa Slovaškem se nogometaši vračajo k treningom, datum nadaljevanja sezone pa še ni znan. Ožbolt je vpisal dva nastopa pred prekinitvijo prvenstva, Slovan pa zaseda prvo mesto na lestvici, z desetimi točkami prednosti pred Žilino.


“Končno! Super je, da lahko treniramo skupaj kot ekipa. Rekel bi, da smo se kot nogometaši vrnili v resnično življenje. Verjamem, da bo našim navijačem omogočeno spemljajnje tekem, bodisi prek televizijskih zaslonov, bodisi pozneje v omejenem številu, morda neposredno na stadionu,” je za klubsko spletno stran dejal slovenski napadalec.

“Po zimskih pripravah smo odigrali pet tekem, nato pa smo takoj imeli še ene daljše priprave (nasmeh). Pomagalo je več igralcem, tudi meni. Nekateri od nas, zaradi manjših poškodb niso mogli opraviti popolnih zimskih priprav. Zdaj smo zaključili. Vendar pa že želimo igrati tekme. Manjka nam spopad s tekmeci in boj za točke. Verjamem, da se bo liga ponovno začela. Pomembno je, ne le za nas igralce, ampak tudi za navijače. Tekme so najboljše, kar prinaša nogomet, nihče noče “samo” trenirati in čakati na tekme do poletja. Znova želimo igrati nogomet,” je še dodal Ožbolt.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rijeka v finalu na račun sodnikovih napak?

Nogometaši Rijeke so v nedeljo po neverjetnem preobratu napredovali v finale hrvaškega pok…