Novinarji nogometnega portala 101greatgoals.com so na svojih spletnih straneh ponovno objavili “Don Balon” lestvico 101 mladih nogometašev, ki po njihovem mnenju veljajo za največje talente na svetu.


Portal 101greatgoals tako še tretjo zaporedno leto nadaljuje tradicijo objavljanja lestvice najbolj talentiranih mladih nogometašev na svetu, ki jo je sicer začel španski časnik Don Balón iz Barcelone, ki pa je leta 2011 prenehal z delovanjem. Na lestvici nogometašev, nihče ni bil rojen pred 1. januarjem 1992, je veliko že uveljavljenih zvezdnikov svetovnega nogometa in med njimi se je na seznamu znašel tudi slovenski vratar Jan Oblak, ki brani barve Benfice.

Za mladega Slovenca, ki je za člansko moštvo Olimpije debitiral že pri 16 letih, so pri 101greatgoals.com zapisali, da velja za najbolj talentiranega slovenskega nogometaša in da se še bori za svoje mesto med vratnicama portugalskega velikana Benfice ter da vedno znova navduši s svojo kvaliteto, v kolikor le dobi priložnost. Na lestvici so svoje mesto sicer našli tudi Alaba, Coutinho, De Sciglio, El Shaarawy, Götze, Thorgan Hazard, Isco, Kovačić, Lukaku, Nastasić, Neymar, Ocampos, Wilshere in mnogi drugi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…