Pred dnevi smo že poročali, da si je Massimo Cellino, lastnik in predsednik Leeds Uniteda, ki je pred dnevi odpustil trenerja Dava Hockadayja, na klopi angleškega drugoligaša zaželel Slovenca Darka Milaniča, trenutno sicer še trenerja graškega Sturma.


Izolan, ki se je na klop trikratnih državnih prvakov preselil lansko poletje, je pred dnevi za nekatere slovenske medije že zanikal stik z Angleži, prav tako so tudi v vodstvu kluba poudarili, da jih iz Leedsa niso kontaktirali, a vseeno se zdi, da bo 46-letni strateg kariero nadaljeval na Otoku. Tako danes tudi angleški TeamTalk poroča, da bo nekdanji trener vijoličastih jutri odpotoval v Anglijo, kamor odhaja po dogovor o zadnjih podrobnostih sodelovanja. Kot še poroča TeamTalk, naj bi Milanič izkoristil klavzulo v pogodbi, ki mu dovoljuje odkup preostanka triletne pogodbe s klubom.

Leeds je sicer brez trenerja že vse od 28. avgusta, člansko moštvo pa bo danes na tekmi s Huddersfield Townom še četrtič vodi Neil Redfearn. Milaniča pa danes čaka še deveti krog, gostovanje pri Riedu pa bi lahko bilo zadnje na klopi črno-belih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…