Robert Koren je po razhodu z angleškim Hull Cityjem že nekaj časa brez kluba. Otoški mediji so ga v preteklih tednih povezovali z nekaj drugoligaši, nazadnje s Huddersfield Townom, zanima vest pa prihaja iz daljne Avstralije.


Za 33-letnega vezista, ki je med sedemletnim igranjem v Angliji nosil tudi dres West Bromwich Albiona so se zagreli pri Melbourne Cityju, ki mu predseduje Khaldoon Al Mubarak, obenem tudi predsednik Manchester Cityja, katerega lastnik je Abu Dhabi United Group, sicer tudi lastnik ameriškega New York City FC. Nekdanji kapetan članske izbrane vrste, v njej je zbral 61 nastopov, bo v primeru, da bo prestopil v Avstralijo, pri Melbourne Cityju moči združil tudi z Damienom Duffom in Davidom Villo, ki je v Avstralijo posojen prav iz New Yorka, po isti poti pa bi lahko šel tudi Frank Lampard.

Brian Marwood, član vodstva Melbourne Cityja, za avstralski Herald Sun ni zanikal, da so se pogovarjali tudi s Korenom, kot pa je še dodal, klub išče nogometaša z osebnostjo, ki ne bi razbila moštvenega duha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…