Rečani so po včerajšnji zmagi v Koprivnici na robu zgodovinskega naslova. Četa lahko že z nedeljsko zmagi na Rujevici, na katero prihaja predzadnja Cibalia, že pred gostovanjem pri Dinamu prekine dinastijo Zagrebčanov.


“Povsem zasluženo smo zmagali in v prvem polčasu odigrali zelo pametno. V prvem delu smo zabili, nato pa tekmo mirno pripeljali do konca. V Koprivnici nam je bilo vedno zelo težko, z zmago smo naredili nov korak k našemu cilju,” je bil zadovoljen slovenski strateg, ki je tako prekinil zmagovalni post na gostovanjih v Koprivnici, kjer so se Rečani nazadnje veselili pred več kot tremi leti.

“Igralcem čestitke predvsem za trud, borbenost in psihološki pritisk. Veliko lažje je tudi s podporo navijačev, ki so prišli v maksimalnem možnem številu,” je Kek pohvalil več dejavnikov pred morda že zadnjo stopničko do glavnega cilja sezone. “Sedaj smo pred finalom, treba je ostati miren in osredotočen. Matematika je povsem jasna, toda potrebno je narediti še ta korak, ki nam manjka do cilja,” evforijo miri reški strateg in opozarja, da je potrebno fante dobro spočiti za odločilno tekmo sezone.

Da na Reki vlada velika evforija, dokazuje tudi podatek, da so tribune Rujevice za nedeljski spopad s Cibalio že razprodane.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vpogled v dan nogometaša na dan tekme v Ligi prvakov

Benjamin Šeško je včeraj gostoval na podcastu pri enem izmed največjih slovenskih ustvarja…