Italijanski mediji namigujejo, da bi Dejan Lazarević po vsega nekaj mesecih najbrž zapustil Serio A in odšel na posojo v drugo ligo. Največ zanimanja je za Slovenca pokazal novinec Carpi, ki je trenutno na 11. mestu razpredelnice Serie B.


23-krilni napadalec, ki v tujini igra že kar šest let, je po uspešni sezoni v dresu drugoligaša Modene poleti prestopil v Chievo in podpisal štiriletno pogodbo. Toda nekdanji član Domžal, Genoe, Torina, Padove in Modene se v tej sezoni ni kaj preveč naigral, mu pa novi trener “letečih oslov” Eugenio Corini vseeno zaupa bolj kot predhodnik Giuseppe Sannino. Slovenski reprezentant je v tej sezoni v dresu Chieva nastopil na petih tekmah in zbral 210 minut igre. Kljub skromni minutaži pa je konec novembra v zadnji minuti zabil odločilni zadetek za zmago Chieva na mestnem derbiju proti Hellasu z 1:0. Ker pa je nogometna tržnica v Italiji zelo živahna, italijanski mediji namigujejo, da bi Chievo utegnil slovenskega reprezentanta, ki se ni uspel uveljaviti v prvi ekipi, zopet poslati na kaljenje v Serio B. Zanj se najbolj zanima ambiciozni novinec Carpi.

Kje bo Dejan Lazarević nadaljeval kariero, bo znano najkasneje konec meseca, saj se prestopni rok zaključi 31. januarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…