Španski prvoligaš Real Valladolid, ki je v Primeri Division zasedel 14. mesto, se želi za naslednjo sezono okrepiti s slovenskim reprezentantom Dejanom Lazarevićem.


Radio Valladoid-Cadena Ser poroča, da se je španski prvoligaš zagrel za mladega 23-letnega Slovenca. Dejan Lazarević je v minuli sezoni kot posojeni nogometaš Genoe igral pri Modeni v Serie B, kjer je zbral 34 nastopov, dosegel 5 zadetkov in prispeval 8 podaj. Krilni napadalec se izjemno dobro znajde na desnem krilu, lahko pa igra na vseh položajih v napadu. Ima tudi mednarodne izkušnje, saj je član slovenske reprezentance.

Največji problem pri prestopu predstavlja igralčeva cena, saj je njegova vrednost presega milijon evrov in z Genoo ga pogodba veže do konca junija 2015.

Real Valladolid je španski klub, ustanovljen leta 1928 v mestu Valladolid. V preteklosti je bil stabilen prvoligaš, v zadnjem desetletju pa se je gibal med prvo in drugo ligo. Srbski trener Miroslav Đukić je lani preko dodatnih kvalifikacij uspešno popeljal ekipo med prvoligaše. Če bo Dejan Lazarevič okrepil omenjeni klub, potem bi Slovenci po dolgem času zopet imeli svojega predstavnika v Primeri Division.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Namesto potrditve evropske pomladi minimalen poraz za graška legionarja

V prestolnici avstrijske Štajerske je na obračunu evropske lige Sturm gostil poljskega prv…