Nekdanjemu kapetanu slovenske reprezentance Robertu Korenu po koncu sezone poteče pogodba, tuji mediji so tako že pričeli špekulirati o prihodnji usodi kapetana Hull Cityja, ki naj bi zbudil zanimanje italijanskega Chieva.


Italijanski in angleški mediji namigujejo, da bi lahko nekdanji kapetan slovenske reprezentance junija zapustil Anglijo in se preselil v Italijo. 33-letni Korošec, ki vse od leta 2007 igra v Angliji, je “tigre” okrepil leta 2010, ko so ti še igrali v Championshipu in se z njimi uspešno vrnil v Premier League. Poleti mu poteče pogodba, za zdaj pa do pogovorov o podaljšanju pogodbe še ni prišlo. Za vezista iz Slovenije se je zopet ogrel italijanski klub Chievo, ki ga je želel zvabiti v svoje vrste že leta 2010, vendar pa se je igralec takrat odločil, da ostane v Angliji. Italijani želijo nekdanjega člana Dravograda, Celja, Lillstroma in West Bromwich Albiona pripeljati v svoje vrste v poletnem času.

Ali bo Robert Koren, ki je večji del svoje kariere zgradil v Angliji, tokrat le uslišal Italijane in se preizkusil v Serie A?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

BigRoy nogomet zamenjal za glasbo

Vemo, da se glasba in šport vedno tako ali drugače prepletata. Tako je domala pri vseh špo…