Nekdanjemu kapetanu slovenske reprezentance Robertu Korenu po koncu sezone poteče pogodba, tuji mediji so tako že pričeli špekulirati o prihodnji usodi kapetana Hull Cityja, ki naj bi zbudil zanimanje italijanskega Chieva.


Italijanski in angleški mediji namigujejo, da bi lahko nekdanji kapetan slovenske reprezentance junija zapustil Anglijo in se preselil v Italijo. 33-letni Korošec, ki vse od leta 2007 igra v Angliji, je “tigre” okrepil leta 2010, ko so ti še igrali v Championshipu in se z njimi uspešno vrnil v Premier League. Poleti mu poteče pogodba, za zdaj pa do pogovorov o podaljšanju pogodbe še ni prišlo. Za vezista iz Slovenije se je zopet ogrel italijanski klub Chievo, ki ga je želel zvabiti v svoje vrste že leta 2010, vendar pa se je igralec takrat odločil, da ostane v Angliji. Italijani želijo nekdanjega člana Dravograda, Celja, Lillstroma in West Bromwich Albiona pripeljati v svoje vrste v poletnem času.

Ali bo Robert Koren, ki je večji del svoje kariere zgradil v Angliji, tokrat le uslišal Italijane in se preizkusil v Serie A?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Ligi prvakov danes na delu trije legionarji

Po torkovem sporedu Lige prvakov nas danes čaka še sredin, ki bo na zelenicah videl tudi t…