Slovenski reprezentant Miha Zajc se je pred pol leta iz italijanskega Empolija za dobrih 6 milijonov evrov preselil v Carigrad k Fenerbahčeju in takoj pokazal svoj razkošen talent. Čeprav so Carigrajčani končali šele na 6. mestu domačega prvenstva pa dobre predstave nekdanjega Zmaja niso ostale neopažene. Zanj so se znova zagreli mnogi klubi.


Čeprav je Zajc v Carigradu šele od februarja pa bi utegnil znova zamenjati klubske barve. Turki bi lahko s prodajo nekdanjega člana Olimpije zaslužili velike vsote denarja, saj se zanj zanima cela kopica klubov. Med njimi je bojda polfinalist Lige Evropa Frankfurt, ki za Zajca ponuja kar 11 milijonov evrov. Kandidaturo zanj naj bi vložil tudi Dinamo iz Moskve, ki ponuja celo 15 milijonov. Kandidatov za Zajčev podpis pa naj bi bilo še več, med drugim tudi klubi z Apeninskega polotoka, Geona, Udinese in Parma.

Zajc se je v Serie A že dokazal, saj se je ravno iz Empolija, ki je letos nesrečno izpadel v drugo ligo, preselil k Fenerbahčeju. Omenjeni klubi naj ne bi bili preveč resen kandidat, saj je cena za Zajca zanje verjetno občutno previsoka.

A pred dnevi se je oglasil glavni akter zgode, sam Miha Zajc, ki je povedal, da se v tem trenutku v sedanjem klubu dobro počuti in ga govorice v medijih niti ne zanimajo. Osredotočen je na reprezentanco, kjer bo eden glavnih igralcev v prihajajočih kvalifikacijskih tekmah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zadetek Jokića ni bil dovolj za nove točke

Bojan Jokić je s svojo Ufo danes gostil Khimki in vpisal nov poraz. Nekdanji reprezentant …