Andraž Kirm je ob Nejcu Pečniku in Daliborju Stevanoviću eden treh reprezentantov, ki so trenutno brez kluba, saj se je 29-letni Ljubljančan pred tedni razšel z nizozemskim Groningenom, dres katerega je nosil zadnji dve sezoni.


Nekdanji član Slovana, Svobode, Domžal in krakovske Wisle je v lanski sezoni dres Groningena oblekel na 27 tekmah, a v povprečju igral malce več kot polčas. Iz Grčije pa že prihajajo novice, da bi utegnil krilni nogometaš kariero nadaljevati v dresu atenskega AEK-a, ki je po lanskoletnem kolapsu poleti napredoval med drugoligaše, Kirm pa je za grške medije že potrdil stik z vodstvom kluba: “Lahko povem, da sem v stiku z AEK-om, a kaj več še ne morem izdati. V čast bi mi bilo igrati za tako velik klub, s tako veliko navijaško podporo. Upam, da se bo razpletlo po željah in bom del povratka kluba med prvoligaše.”

Rumeno-črni dres je v lanski sezoni nosil še en znanec slovenskih zelenic, nekdanji napadalec Gorice in Kopra, Ivan Brečević, ki je za AEK dosegel petnajst zadetkov in bil eden najzaslužnejših za napredovanje med drugoligaše.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…