Andraža Kirma tokrat ni imed izbranci Srečka Katanca, ki je reprezentante danes zbral na Brdu pri Kranju. Krilni nogometaš, ki je v dresu z državnim grbom zbral že 62 nastopov, je bil celotno poletje brez kluba, v izdihljajih prestopnega roka pa je le našel novo sredino.


Že včeraj smo namreč poročali, da je več ali manj jasno, da bo nekdanji nogometaš Slovana, Svobode, Domžal, Wisle in Groningena kariero nadaljeval na Cipru, pri nikozijski Omonii, saj ga je od podpisa pogodbe ločil le še zdravniški pregled. Dvajsetkratni državni prvaki so danes tudi uradno predstavili novega člana moštva, ki je ob tem za klubsko spletno stran povedal, da se že veseli uvodnega nastopa: “Zelo sem vesel, da sem se pridružil Omonii, o klubu sem slišal veliko pozitivnih besed. Treningom se bom pridružil nemudoma in reprezentančni premor izkoristil za to, da se popolnoma prilagodim. Tokrat nisem bil vpoklican v reprezentanco, saj sem dolgo časa treniral sam, zato bom imel v teh dneh priložnost trdo delati. Komaj čakam, da zaigram pred navijači, ki tako goreče podpirajo klub. Dal bom vse od sebe.”

Kirm je že devetnajsti novinec v moštvu Omonie, pri kateri pa niso izdali za kako dolgo sodelovanje sta se obe strani dogovorili.

Foto: omonoia.com.cy
Foto: omonoia.com.cy
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenija edina z dvema predstavnikoma med elitno deseterico

Včeraj je v Parizu potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim posameznikom v letošn…