Miral Samardžić, 27-letni osrednji branilec, bi utegnil kariero nadaljevati v dresu Rijeke. Jeseničan že peto leto igra za moldavski Šerif, a ga na serijskega državnega prvaka pogodba veže le še do konca leta.


Reški Novi list tako danes poroča, da je vodstvo hrvaških pokalnih prvakov v Tiraspol poslalo ponudbo z odškodnino v višini 150 tisoč evrov. V kolikor bodo Moldavci ponudbo sprejeli, bo Samardžić postal član zasedbe s Kantride. Matjaž Kek, trener reške zasedbe, ki je zadnjih deset dni trenirala v Kranjski Gori, nujno potrebuje novo rešitev za osrčje obrambe, kjer sta po poškodbi Luke Marića in bolezni Daria Kneževića, ostala le še dva branilca, na katera lahko štajerski strateg resno računa, Matej Mitrović in Marko Lešković. V primeru, da snubitev Samardžića ne bo obrodila sadov, se bo na Reko verjetno preselil Poljak Piotr Celeban, ki je trenutno prost nogometaš.

Rečani se sicer danes odpravljajo domov proti Kvarnerju, a se bodo na poti iz Kranjske Gore ustavili še v Domžalah, kjer bodo odigrali pripravljalni obračun z domačim prvoligašem. Srečanje bo zaprto za javnost.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenija edina z dvema predstavnikoma med elitno deseterico

Včeraj je v Parizu potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim posameznikom v letošn…