Tresla se je gora, rodila se je miš! Kevin Kampl, ki je bil želja Bayerja, Fenerbahčeja in drugih, po pisanju večih avstrijskih medijev tudi v novi sezoni ostaja član Red Bull Salzburga, s katerim je sodelovanje podaljšal še za dodatno leto.


Slovenski reprezentant, ki se je včeraj v pripravljalni tekmi z ruskim Anžijem zopet vpisal med strelce, Salzburg je do zmage z 2:1 prišel z dvema zadetkoma v zaključku tekme, naj bi po pisanju Kurierja svojo odločitev obelodanil na petkovi novinarski konferenci, ki bo ob 14. uri v Schladmingu, kjer se ‘rdeči biki’ pripravljajo na novo sezono. V nemškem Solingenu rojeni vezist je lansko jesen z vodstvom kluba podpisal pogodbo, ki bi ga na Salzburg vezala vse do sredine leta 2018. Po novi pogodbi naj bi hitronogi vezist v Mozartovem mestu ostal še leto dlje, obenem pa se mu bo podaljšanje zvestobe poznalo tudi na bančnem računu, saj bo odslej še v višjem plačilnem rangu, višja pa naj bi bila tudi odkupna klavzula.

Kampl je sicer že pred dobrim tednom za avstrijski Sky Sport povedal, da bo odločitev o prihodnosti sporočil kmalu, a obenem napovedal tudi naskok na skupinski del Lige prvakov, s čimer je zbudil precej dvomov o (ne)odhodu iz Salzburga.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…