Nekdanji branilec Maribora je po odhodu iz RSC Charleroi hitro našel nov klub. S četrtouvrščenim bolgarskim klubom Botev iz Plovdiva je podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.


Elvedin Džinić bo po Romanu Bezjaku, ki igra za Ludogorets, in Sebastjanom Komelom, ki se je pridružil Černomorecu iz Varne, tretji Slovenec v Bolgariji. Po izteku pogodbe v belgijskem RSC Charleroi je podpisal za bolgarski klub Botev iz Plovdiva, ki je v minuli sezoni končal visoko na četrtem mestu in bo po odstopu CSKA iz Sofije igral kvalifikacije za Ligo Evrope. V prvem krogu se bo pomeril z Astano z Kazahstana.

“Zadovoljen sem. Hitro smo se dogovorili in zdaj lahko ponovno razmišljam le o nogometu. Vem, da je Botev eden največjih bolgarskih klubov, zato sem vesel, ker bom lahko igral tukaj. Pogovarjal sem z igralci, ki so nastopali v bolgarskem prvenstvu in od njih slišal veliko pozitivnega. V majici tega kluba se bom trudil po svojih najboljših močeh,” je povedal 27-letni centralni branilec, ki bo še naprej nosil majico s številko 3.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…