Nekdanji branilec Maribora je po odhodu iz RSC Charleroi hitro našel nov klub. S četrtouvrščenim bolgarskim klubom Botev iz Plovdiva je podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.


Elvedin Džinić bo po Romanu Bezjaku, ki igra za Ludogorets, in Sebastjanom Komelom, ki se je pridružil Černomorecu iz Varne, tretji Slovenec v Bolgariji. Po izteku pogodbe v belgijskem RSC Charleroi je podpisal za bolgarski klub Botev iz Plovdiva, ki je v minuli sezoni končal visoko na četrtem mestu in bo po odstopu CSKA iz Sofije igral kvalifikacije za Ligo Evrope. V prvem krogu se bo pomeril z Astano z Kazahstana.

“Zadovoljen sem. Hitro smo se dogovorili in zdaj lahko ponovno razmišljam le o nogometu. Vem, da je Botev eden največjih bolgarskih klubov, zato sem vesel, ker bom lahko igral tukaj. Pogovarjal sem z igralci, ki so nastopali v bolgarskem prvenstvu in od njih slišal veliko pozitivnega. V majici tega kluba se bom trudil po svojih najboljših močeh,” je povedal 27-letni centralni branilec, ki bo še naprej nosil majico s številko 3.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …