Dalibor Stevanović se je pred dnevi za sodelovanje dogovoril z ruskim prvoligašem Torpedom iz Moskve, novih angažmajev pa še vedno nista našla Andraž Kirm in Zlatko Dedić.


Prvega smo tudi na SNPortalu povezovali z atenskim AEK-om, a iz prestopa na koncu ni bilo nič, pa čeprav je igralec sam potrdil stike s klubom. Tudi Zlatko Dedić zaenkrat neuspešno išče klub, potem ko je dresdenski Dynamo izpadel med nemške tretjeligaše, primorski napadalec pa se je pričakovano poslovil od vzhodne Nemčije. Srbski mediji so ga pred tedni povezovali s prihodom na beograjsko Marakano, saj Crvena zvezda še vedno išče napadalca. Glavna ovira pri izpeljavi prestopa naj bi bila finančna pričakovanja slovenskega reprezentanta, saj Beograjčani ob finančni sanaciji kluba niso zmožni zadovoljiti Dedićevih pričakovanj.

Vodstvo rdeče-belih z Zvezdanom Terzićem naj bi se tako že osredotočilo na novo tarčo, 20-letnega napadalca beograjskega OFK-ja Aleksandra Čavrića, ki je seveda precej cenejša varianta kot nekdanji napadalec Kopra, Parme, Empolija, Cremoneseja, Frosinoneja, Piacenze in Bochuma.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…