Kot smo že pisali, bo Branko Ilić kariero nadaljeval v dresu beograjskega Partizana, s katerim je sklenil dogovor o dveletnem sodelovanju. Ilić je bil tudi uradno predstavljen na tiskovni konferenci, na kateri je izrazil zadovoljstvo ob prestopu.


Za Partizan navijam od malega, prvič pa je do stikov prišlo sedaj in presrečen sem, da se bom pridružil črno-belim. Kamen mi je padel od srca, da so mi pri Hapoelu končno dali vse papirje. Storil bom vse, da se titula vrne v Humsko,” je uvodoma dejal Branko Ilić, ki bo pri Partizanu nosil številko 30. Reprezentančnega branilca, za katerega bo Srbija šesta država v nogometni karieri, sta v Beogradu spremljala tudi starša, 31-letni nogometaš pa ni želel preveč razpredati o morebitnih ponudbah zagrebškega Dinama in Panathinaikosa: “Ne bi želel govoriti o tem. Pred prihodom v Partizan sem govoril z dobrim prijateljem Zvonimirjem Vukićem, ki mi je povedal vse najboljše o klubu. Ime Partizana veliko pomeni v Srbiji in Evropi, vsako leto klub igra v evropskih tekmovanjih in ima za sabo veliko število navijačev.”

Zadovoljstva ob prihodu izkušenega nogometaša ni skrival niti trener Marko Nikolić, ki je v veliki meri zaslužen za Ilićev prihod v Beograd. Posnetek celotne novinarske konference si lahko ogledate tukaj.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…