Damjan Bohar po petih sezonah v dresu vijoličastih zapušča Ljudski vrt in bo odslej kariero nadaljeval na Poljskem. Prekmurec je Maribor zamenjal za Zaglebie Lubin, za katerega je podpisal triletno pogodbo.


Šestindvajsetletni igralec sredine igrišča je v Maribor prišel leta 2013 iz Mure 05 ter v petih sezonah za vijoličaste zbral 130 prvoligaških nastopov in zabil 21 golov. Ob tem se je tudi dvakrat vpisal med strelce v skupinskem delu Lige prvakov, in sicer leta 2014 proti Schalkeju ter lani proti Spartaku.

“Lahko rečem le hvala za skupne trenutke in vse najboljše o vsem, kar smo preživeli skupaj. Bil je tudi kakšen manj prijeten trenutek, a so se z uspehi, ki jih je bilo več, izbrisali. Preživel sem 5 čudovitih let v klubu, kjer sem se odlično počutil. Skušal sem biti vzoren profesionalec in bi se rad ob odhodu vsakemu posebej, od prvega do zadnjega v klubu, iskreno zahvalil. Prav tako navijačem, ki so prepoznali moj trud na vsaki tekmi in smo imeli ves čas odličen odnos. Hvala vsem za podporo,” je ob slovesu dejal Bohar, ki je doslej zbral tudi en nastop za slovensko reprezentanco.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Zajc vseeno zapustil Turčijo in se preizkusil na Otoku?

Ekipa Hull Citya, ki je v tem trenutku na 19. mestu angleške druge lige, se bo v kratkem v…