Slovenski napadalec Roman Bezjak, ki pridno zabija v bolgarskem prvenstvu – na računu ima 11 zadetkov, še bolje pa mu gre v evropskih tekmovanjih, kjer je s šestimi zadetki drugi strelec evropske lige, je vzbudil pozornost številnih tujih klubov, v dirko se je po poročanju Bolgarov vključil tudi sloviti Manchester United, ki mu letos sicer ne gre najbolje.


Bolgarski mediji poročajo, da 25-letnega slovenskega napadalca spremlja tudi angleški premierligaš Manchester United. Noro tekmo v Sofiji je spremljal tudi Kenny Moyes, brat trenerja rdečih vragov. Številni skavti so bili z videnim zadovoljni, saj je Bezjak z zadetkom pričel popoln preobrat in s klubom napredoval v osmino finala Evropske lige, kjer jih čaka nov slovit nasprotnik – španska Valencia. Lastnik Ludogoretsa Kiril Domuščijev po zgodovinskem dosežku ni skrival veselja. “Če bo Bezjak nadaljeval v podobnem ritmu, mu lahko cena le še zrase, sedaj je vreden najmanj 10 milijonov evrov,” je vsem potencialnim snubcem preko medijev sporočil lastnik bolgarskega prvaka. Bolgarski mogotec bo svoje igralce za odlične igre v evropski ligi bogato nagradil. Moštvo si bo razdelilo 175 tisoč evrov, polovico nagrade, ki jo za napredovanje podarja Evropska nogometna zveza.

Morebitnega prestopa bi se zagotovo razveselili tudi pri nekdanjem klubu koroškega napadalca, Celju, saj bi mu ob prestopu pripadala petina zneska, ki ga bo za slovenskega reprezentanta prejel bolgarski prvak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Namesto potrditve evropske pomladi minimalen poraz za graška legionarja

V prestolnici avstrijske Štajerske je na obračunu evropske lige Sturm gostil poljskega prv…