Čeprav se zimski prestopni rok še ni pričel, pa za Romana Bezjaka vlada veliko zanimanja. Najbolj zagreti so Španci. Getafe je bolgarskemu prvaku že poslal ponudbo.


Bolgarski mediji sporočajo, da se je za slovenskega napadalca Romana Bezjaka zagrel še četrti španski klub. Getafe, ki je v Primeri Division na osmem mestu, tako kot Ludogorets igra v sestavi 4-2-3-1 in išče novega centralnega napadalca, saj je romunski napadalec Ciprian Marica v jesenskem delu dosegel le en zadetek, zato je bolgarskemu prvaku že poslal ponudbo. Koliko so Španci pripravljeni ponuditi za najboljšega strelca Ludogoretsa, ki je na 17 prvenstvenih tekmah dosegel 10 zadetkov, na petih tekmah evropske lige pa je prispeval štiri zadetke, ni znano. Kiril Domuščijev, lastnik Orlov iz Razgrada, ni najbolj naklonjen razprodaji svojih igralcev v zimskem prestopnem roku. V zadnjem intervjuju je povedal, da njegov klub ima visoke cilje v državnem prvenstvu in v evropski ligi, zato ne bo prodajal igralcev za vsako ceno. Ker pa za Slovenca vlada veliko povpraševanje, ga je pripravljen prodati le za 5 milijonov evrov.

Če bo Roman Bezjak pozimi zamenjal Bolgarijo s Španijo, bi bil drugi Slovenec, ki bi se pridružil Bojanu Jokiću v španski Primeri Division.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Atleti na prvi tekmi ostali praznih rok

Na prvi tekmi osmine finala lige prvakov, je Inter gostil madridski Atletico. Italijanski …