Pritiski na Matjaža Keka so vedno večji. Pa ne samo zaradi neuspeha v Evropski ligi, saj Rijeki dobro ne kaže tudi po prvih treh krogih hrvaške Prve lige. Tokrat so se varovanci Keka odpravili na gostovanje v Zagreb, kjer sta bila med osemnajsterico izbrancev tudi Miral Samardžić in Roman Bezjak.


Slednji je celotni prvi in polovico drugega polčasa spremljal s klopi, med njegovo odsotnostjo z igrišča pa je padlo kar pet zadetkov. V prvem polčasu sta se s po dvema zadetkoma izkazala Balaj za Rijeko ter Boban za Zagreb, v drugem pa je ‘pesnike’ v 74. minuti v vodstvo popeljal Krovinović. Dve minuti po domačemu zadetku je Kek z Bezjakom osvežil napad, kar se je izkazalo za izvrstno potezo, saj je Korošec dve minuti po vstopu v igro tudi zadel. Bezjak je zabil po akciji po desni strani, od koder je Tomasov poslal povratno žogo do Bezjaka, ki je neusmiljeno zaključil v mrežo Livakovića. Za Rijeko je časa za četrti zadetek zmanjkalo tudi po zaslugi Radoševića, ki je bil izključen kmalu po izenačenju.

Rijeka tako v državnem prvenstvu po treh krogih ostaja še brez zmage, po tekmi pa so živci popustili tudi Keku, ki je povedal: “Do sedaj sem branil igralce, sedaj jih več ne bom! Ko trije zadetki v gosteh zaradi takšnih prejetih golov niso dovolj, potem ni potreben nikakršen komentar.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za Šporarja tokrat v igri Ligue 1?

Sporting iz Lizbone, kjer je Ljubljančan začel prejšnjo sezono, na Šporarja naj ne bi več …