Kevin Kampl naj bi po poročanju avstrijskim medijev tudi v prihodnji sezoni igral v dresu Red Bull Salzburga, medtem ko je Robert Berić po pisanju Kurierja tik pred prestopom v vrste dunajskega Rapida.


Zeleno-beli Dunajčani iščejo zamenjavo za Terrenca Boyda, ki je v dveh sezonah za Rapid na 80 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel 37 zadetkov, pred dnevi pa prestopil v RB Leizpzig, v moštvo novopečenega nemškega drugoligaša. Rapid je po poročanju Kurierja zamenjavo za v Nemčiji rojenega Američana našel v Robert Beriću, iz Gradca pa prihajajo vesti, da 23-letnega napadalca danes dopoldne ni bilo na treningu čete trenerja Darka Milaniča. Rapid in Sturm, ki po umiku Franka Stronacha zmanjšuje proračun, sta že dosegla dogovor o odškodnini, le ta pa naj bi bila manjša od milijona evrov. Naj spomnimo, prvoligaš iz Gradca je Mariboru ob prestopu nakazal dober milijon evrov.

Berić je sicer v minuli sezoni v dresu Sturma odigral 35 ligaških tekem, na katerih je dosegel deset zadetkov in pristavil še osem podaj, dvakrat pa je mrežo zatresel tudi v pokalnem tekmovanju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenija edina z dvema predstavnikoma med elitno deseterico

Včeraj je v Parizu potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim posameznikom v letošn…