Robert Berić nadaljuje z odličnimi predstavami v francoski Ligue 1. Šestindvajsetletni Krčan je v 28. krogu na domačem terenu za Saint Etienne zabil dvakrat in moštvu izdatno pomagal do osvojene točke proti Dijonu.


V dvoboju moštev iz sredine lestvice francoskega prvenstva so prvi v 31. minuti povedli gostje iz Dijona, Berić pa je le štiri minute kasneje zapravil veliko priložnost za izenačenje, potem ko je njegov strel z bele točke ubranil gostujoči čuvaj mreže. Vendar pa se je nekdanji napadalec Krškega, Interblocka in Maribora domačim navijačem hitro oddolžil, saj je v sodnikovem dodatku prvega polčasa z glavo izid poravnal na 1:1. V deseti minuti nadaljevanja je Dijon znova prešel v vodstvo, a je nato le šest minut kasneje na sceno ponovno stopil slovenski reprezentant in s pravo bombo iz približno 20 metrov postavil končnih 2:2.

Berić tako nadaljuje z odlično formo v drugem delu prvenstva, na zadnjih štirih ligaških obračunih je zabil prav tolikokrat, in ga le še en zadetek loči od vrha na klubski lestvici strelcev. Za svojih pet zadetkov je Berić potreboval le devet nastopov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matavž in njegov klub v pokalnem finalu ugnali fante Andreja Razdrha

Sezone se na stari celini počasi končujejo. Tudi igralci so že načeti in željni oddiha, da…