Najbolj obveščen in znan italijanski športni novinar Fabrizio Romano je razkril dolgo pričakovano odločitev: kje bo nadaljeval kariero Benjamin Šeško.


Kot poroča Romano, se je Šeško odločil podaljšati zvestobo pri trenutnem klubu RB Leipzig, vendar pod izboljšanimi finančnimi pogoji. “Šeško bo ostal v Leipzigu, v pogodbi pa bo tudi džentelmenski dogovor ob morebitnem prestopu,” je dejal Romano. To pomeni, da bo klub v primeru zanimanja večjih klubov, kot je na primer Arsenal, omogočil njegov odhod brez zapletov in mu ob zanj primerni ponudbi olajšal prestop.

 

Ta odločitev omogoča Šešku, da se osredotoči na prihajajoče evropsko prvenstvo, kjer bo igral ključno vlogo za Slovenijo. Navijači in analitiki bodo z zanimanjem spremljali, kako se bo situacija razvijala v prihodnosti, zlasti glede možnih prestopov po zaključku prvenstva.

 

Po številnih špekulacijah in zanimanju klubov, kot so Arsenal, Manchester United, PSG, Milan in celo klubi iz Savdske Arabije, se je 21-letni napadalec odločil, da ostane pri rdečih bikih. To odločitev nekateri primerjajo z Erlingom Haalandom, ki je prav tako podaljšal svojo zvestobo dortmundski Borussii pred velikim prestopom. Šeško, ki ga čaka krstni nastop na evropskih prvenstvih, je v Leipzigu v prejšnji sezoni navdušil z 42 nastopi in 18 zadetki, potem ko je prišel iz Salzburga za 24 milijonov evrov. Z novo pogodbo se pričakuje, da bo njegova vrednost ob morebitnem prestopu precej narasla.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kam naprej po Švici? Žan Celar na prepihu med Dinamom in Empolijem

V zadnjih mesecih so Slovenci postali ena najbolj vročih tem na klubski nogometni sceni. P…