Pri milanskem Interju je klub na čelu s trenejem Robertom Mancinijem dodobra prevetril ekipo, del te čistke pa bo verjetno postal tudi slovenski reprezentančni vratar. Ne, ne govorimo o Samirju Handanoviću, o katerem je bilo veliko govora v tem prestopnem roku.


Kaj kmalu bo po Reneju Krhinu, ki je pred dnevi sklenil prestop v špansko Granado, milanske črno-modre zapustil tudi Vid Belec, Mariborčan, ki je nazadnje igral pri turškem Konyasporu, s katerim pa se je nepričakovano razšel na zadnji dan zimskega prestopnega roka, nato pa v drugi polovici sezone priložnosti pri Interju ni dočakal. Italijanska La Gazzetto dello Sport poroča, da bi se naj za usluge 25-letnega vratarja ogreli pri Malmu, švedskem državnem prvaku, ki trenutno nastopa v kvalifikacijah za Ligo Prvakov, kjer jih jutri čaka obračun s Salzburgom.

Predstavniki Interja in Malma naj bi bili blizu dogovora, več pa bo znanega v prihodnjih dneh. Za razliko od minule sezone, ko je bil Belec v Konyaspor posojen, pa naj bi Švedi vratarja odkupili.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kurtić in Turk bosta sodelovala z italijanskim zvezdnikom

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić in njegov mlajši rojak Martin Turk bosta v novi sezon…