Inter na svoji spletni strani sporoča, da 23-letni rezervni vratar slovenske reprezentance Vid Belec odhaja na enoletno posojo k portugalskemu prvoligašu Olhanese.


Mladi vratar po kaljenju v Serie B tokrat odhaja na Portugalsko nabirat nove izkušnje skupaj s soigralcem Basso in se že pridružil novim soigralcem na treningu. “Več je bilo razlogov, zakaj sem se odločil za Olhanense. Prvič, prišel je čas, da začnem igrati na prvoligaških tekmah, drugič, Algarve je fantastična regija za živeti, tretjič pa me klub prepričal s svojimi ambicijami. Veselim se, da bom igral v portugalskem prvenstvu, da bom imel priložnost dokazovanja proti klubom, kakršni so Porto, Benfica, Sporting in Braga. Nadejam se, da bom veliko igral, zato sem tudi prišel sem,” je za spletno stran svojo odločitev pojasnil Belec.

Vseeno pa mladi slovenski vratar ne bo imel lahkega dela. Njegov največji konkurent med vratnicami bo izkušeni 37-letni Ricardo, ki je igral v Španiji, Angliji, za Portugalsko pa je zbral 79 nastopov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…