Na reški Kantridi bomo v drugem delu sezone lahko spremljali še enega Slovenca. V trenutno drugouvrščenem klubu hrvaškega nogometnega prvenstva so tudi uradno potrdili, da bomo lahko Slovenci poleg standardnih Romana Bezjaka, Mirala Samardžića in seveda trenerja Matjaža Keka spremljali še Aleša Mejača.


Dvaintridesetletni bočni branilec se k našim južnim sosedom seli na polletno posodo, nekaj ur po potrditvi prestopa pa se je bivši igralec Mure, Kopra, Bele Krajine in Triglava predstavil tudi na spletni strani novega kluba. “Vse se je zgodilo zelo hitro. Srečen sem, da sem prišel k Rijeki, klubu o katerem že vem veliko, spomnim se Kantride in Armade. Poznam že z Bezjaka in Samardžića ter seveda tudi Matjaža Keka, s katerim sem sodeloval tudi v reprezentanci in mi je tako poznan njegov način dela,” je dejal Mejač, ki ga prva prvenstvena tekma čaka že naslednji teden, ko na Kantrido prihaja zagrebška Lokomotiva. “Čaka nas zahteven začetek drugega dela sezone, spoznati se še moram z ekipo, a mislim, da so igralci odlični. Zavedam se, da je konkurenca velika, kar pa je vedno dobrodošlo. Dal bom svoj maksimum.”

O Mejaču je spregovoril tudi športni direktor ekipe, Srećko Juričić, ki je dejal: “Aleš je dobra rešitev in igralec, ki ga trenutno potrebujemo. Verjamem, da se bo dobro vklopil v moštvo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja s kariero Mitje Lotriča?

Na začetku poletja smo poročali, da se Mitja Lotrič iz Nemčije seli v Izrael. Pričakovati …