Državni prvaki iz Murske Sobote bodo danes ob 18.45 uri na tretji tekmi skupinskega dela Uefine konferenčne lige v Ljudskem vrtu gostili Rennes. V kadru ponovno tudi Luka Bobičanec.


Eden najzaslužnejših, da se je zasedba Anteja Šimundže prvič v zgodovini uvrstila v konferenčno ligo še ni imel možnosti igranja v skupinah, saj se že nekaj časa ukvarja s poškodbo. Tokat je na klopi črno-belih, a je njegov današnji nastop kljub temu zelo vprašljiv. Podobno kot tudi nastop kapetana Alena Kozarja, ki bo svoje soigralce na terenu prav tako bodril s klopi za rezervne igralce.

Prekmurci se bodo proti trenutno sedmouvrščeni ekipi francoske Ligue 1 zoperstavili v naslednji zasedbi (3-4-3): Matko Obradović – Jan Gorenc, Matic Maruško, Žan Karničnik – Klemen Šturm, Tomi Horvat, Nik Lorbek, Žiga Kous – Mitja Lotrič, Nardin Mulahusejnović, Klemen Pucko. Na klopi bodo na svojo priložnost čakali: Lan Erjavec, Marko Zalokar, Kai Cipot, Alen Kozar, Luka Bobičanec, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Marko Brkić, Tio Cipot, Samsindin Ouro, Mihael Klepač, Staniša Mandić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Evropska tekmovanja

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čeferin brez konkurence za predsedniški stolček

Pri Evropski nogometni zvezi (Uefa) so danes naznanili, da se je iztekel rok za oddajo kan…