V UEFA konferenčni ligi, se je v četrtek, 30. decembra odvil dvoboj med ekipo Bodo/Glimta in ekipo Lugana. Dvoboj omenjenih ekip je imel močan slovenski pridih. Žan Celar, ki nastopa za švicarski Lugano, se je veselil svojega premiernega evropskega zadetka v aktualni sezoni.


Lugano je v sklopu konferenčne lige gostoval pri Bodo/Glimtu. Norvežani so gostujočo mrežo zatresli kar petkrat. Švicarski klub je na gostovanju dosegel dva zadetka, pod enega se je vpisal tudi slovenski napadalec. Nekdanji član AS Rome, je sedaj pri devetih golih v aktualni sezoni. Lugano, ki zaseda 3. mesto v skupini možnosti za napredovanje nima več.

Na drugi strani je za Bodo/Glimt v drugem polčasu na zelenico vstopil tudi Nino Žugelj. Nekdanji član Maribora je na zelenico vstopil v 80. minuti srečanja. V tekoči sezoni je v vseh tekmovanjih dosegel štiri zadetke. Z zmago si je ekipa Bodo/Glimta predčasno zagotovila napredovanje v izločilne boje tekmovanja. Obračun na katerem je padlo kar 7 zadetkov je dobil mlajši od omenjenih reprezentantov (5:2).

Naloži več sorodnih novic
  • Delitev točk v Šiški

    V 23. krogu Prve lige Telemach je Bravo gostil Koper. Ekipi sta se na tekmi, ki se je prič…
  • Gorica predstavila novo okrepitev

    Pred nekaj urami je Gorica, na uradnih socialnih omrežjih, predstavila novega igralca. Tok…
  • Brez golov v Murski Soboti

    Zadnja nedeljska tekma je bila odigrana danes, ob 17:30, v Murski Soboti. Mura je v 23. kr…
Naloži več novic od KF
Naloži več novic iz Evropska tekmovanja

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani so pari v evropski konferenčni ligi

Včeraj so klubi v evropski konferenčni ligi odigrali še drugo, povratno tekmo šestnajstine…