Na prvi tekmi obračuna drugega kvalifikacijskega kroga za konferečno ligo nogometaši Celja proti Vitorii, kljub doseženim trem zadetkom, niso uspeli iztržiti pozitivnega zadetka.


Celjani bodo na povratni obračun čez teden dni odpotovali z minimalnim zaostankom, končni rezultat se je ustavil pri 3:4. Kljub vsemu je njihov strateg Albert Riera bil zadovoljen z prikazanim. “Igrali smo proti klubu, ki je v minuli sezoni v portugalskem državnem prvenstvu zasedel šesto mesto,” je po dvoboju razmišljal Španec, ki je bil zadovoljen z načinom, kako so se njegovi varovanci zoperstavili na papirju favoriziranemu nasprotniku: “Zadovoljen sem s predstavo svojih igralcev, toda proti takšnemu nasprotniku si napak ne smeš privoščiti.”

Kljub porazu Štajerci ne bodo metali puške v koruzo, saj verjamejo, da si napredovanje še vedno lahko izborijo: “Dvoboj ne traja samo 90 minut, ampak 180 minut. Ekipa ni bila v podrejenem položaju in se ne počuti v izgubljenem položaju. Na Portugalsko gremo z željo po napredovanju.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od D.Š.
Naloži več novic iz Konferenčna liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V primeru napredovanja slovensko trojico v konferenčni ligi čakajo sama znana imena

Na sedežu Evropske nogometne zveze (UEFA) v švicarskem Nyonu so nadaljnje nasprotnike v kv…