Danes je postalo znano, kdo bo v prihodnje prenašal slovenske reprezentančne tekme in pa tudi Euro 2020, ki se bo od 12. junija pa do 12. julija odvijal v 12 evropskih državah. Ekskluzivne pravice za predvajanje v Sloveniji namreč pridobil Šport TV, eden najbolj gledanih športnih kanalov v Sloveniji.


Z oddajo najboljše ponudbe je Šport TV premagal številne druge slovenske televizijske hiše, s čimer so si pridobili tudi pravice za prenos kvalifikacijskih tekem Slovenije v boju za svetovno prvenstvo 2022 v Katarju.

Direktor Šport TV, Marko Bogovac:

“Od 12. junija do 12. julija letos bomo našim gledalcem z velikim zadovoljstvom in ponosom omogočili neposredne televizijske prenose 51 tekem Evropskega prvenstva v nogometu na naših treh športnih programih v HD resoluciji. Tekme bodo pospremili strokovni in specializirani komentatorji Šport TV programov, med katerimi so Nejc Mravlja, Luka Cotič, Žiga Ikič, Gregor Gajšek in Primož Podsedenšek. Poleg tega pa bo ekipa naše športne redakcije gledalcem ponudila dinamične in atraktivne športne vsebine. Ob neposrednih prenosih bo namreč naša ponudba vsebovala bogat in pester studijski program, v katerem bodo ob naših komentatorjih sodelovali eminentni nogometni strokovnjaki s komentarji in analizami odigranih tekem ter napovedmi prihodnjih srečanj.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nemci podpirajo Čeferina

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je pred prihajajočimi volitv…