V zavarovalnici Generali menimo, da se uspeh ne meri le v poslu, zato se zavedamo tudi svoje odgovornosti do okolja in družbe, v kateri živimo. Eden od družbeno odgovornih projektov, ki ga bomo izvedli skupaj z našimi sponzoriranci NŠ Mura, bo darovanje krvi. Na ta način se želimo pokloniti okolju, v katerem delujemo, in se ljudem zahvaliti za zaupanje.


Kri bomo darovali v ponedeljek, 18. marca 2019, ob 9. uri v Splošni bolnišnici Murska Sobota, na oddelku za transfuzijsko medicino (Ulica dr. Vrbnjaka 6, Murska Sobota).

»V lokalno okolje, v katerem delujemo in živimo, je pomembno vlagati. V sklopu korporativne družbene odgovornosti zavarovalnice Generali se zavedamo, da so takšne akcije zgled, zato bomo s ponosom darovali kri,« pravi Beno Štornik iz tamkajšnje poslovalnice. Po besedah Aleša Keglja v NŠ Mura akcijo pozdravljajo, ob enem pa dodaja: »V NŠ Mura živimo z našimi navijači in v naši povezanosti imamo posluh zlasti za tiste, ki potrebujejo pomoč. Če lahko s tem, da darujemo kri, pomagamo, to tudi z veseljem storimo. Gre za majhno gesto, ki lahko reši marsikatero življenje. To je zahvala za vse, ki nam stojijo ob strani že vrsto let.«

V Sloveniji vsakih pet minut nekdo potrebuje kri. Darovalec lahko postane vsak med 18. in 65. letom starosti, ki ima najmanj 50 kg. Kri lahko darujemo štirikrat (moški) ali trikrat (ženske) na leto. Darovanje krvi je prostovoljno, brezplačno in anonimno. Z darovano krvjo preko transfuzije bolnikom nadomeščajo sestavino krvi, ki jim je primanjkuje.

Pridružite se skupni akciji z nogometaši, obiščite redne krvodajalske akcije ali se ob četrtkih med 7.00 in 11.00 oglasite na Oddelku za transfuzijsko medicino Murska Sobota. En krvodajalec lahko pomaga več bolnikom hkrati.

Hvala za vaš doprinos h krvodajalski akciji.

Zavarovalnica Generali, zadovoljstvo na prvem mestu.
#levjesrčni #ponosnisponzor

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Ljudskem vrtu zabrneli delovni stroji

Po sobotni tekmi med Mariborom in Aluminijem, na kateri se je pred 10.000 gledalci z zmago…