Ljubljansko Olimpijo jutri čaka prijateljski obračun z londonskim Chelseajem. Vstopnic za obračun z evropskim prvakom iz leta 2012 praktično ni več, jasno je, da bodo tribune stadiona v Stožicah prvič po odprtju nabito polne.


Še pred tekmo zeleno-belih in modrih, ki se prične ob 17:15, bodo na zelenico največjega slovenskega stadiona pritekli že malce starejši mojstri okroglega usnja, ki so v preteklosti zaznamovali pot Olimpije. Med seboj se bosta udarili ekipi nogometašev, ki je pred leti zmaje iz pete lige popeljala proti prvemu razredu slovenskega nogometa ter nogometaši, ki so v preteklosti nosili dres pokojne Olimpije. Zbralo naj bi se okrog 60 imen, med njimi tudi Milenko Ačimović, Sebastjan Cimirotić, Marko Elsner, Dušan Kosič, Aleš Čeh, Mladen Rudonja, Dinko Vrabac, Dejan Djuranović, Nihad Pejković, Robert Volk, Alen Ščulac, Jani Pate, Ermin Šiljak, Nenad Protega, Đoni Novak in mnogi drugi, na spletni strani Olimpije pa so zapisali tudi, da je svoj prihod napovedal tudi Robert Prosinečki.

Marko Elsner, nekdanji reprezentant Jugoslavije in Slovenije, ki je nosil tudi dres Olimpije, je za spletno stran Olimpije o tekmi veteranov povedal sledeče: “Veterani, ki smo pisali zgodovino tega kluba, se veselimo prihajajoče nedelje. Nastopili bomo v lepem številu, namreč zbralo se nas bo okrog 60, vendar nekateri niso več zmožni tekati za žogo kot so to počeli v mlajših letih. Zagotovo pa bomo poizkušali prispevati k dobremu vzdušju na in ob igrišču.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Marcos Tavares pred novim mejnikom v življenju

Izšla je biografija Marcosa Tavaresa, knjiga, katera se je napovedovala že nekaj časa. Dol…