Danes je bila odigrana prva tekma nove sezone 1. SNL. Bravo je gostil nogometaše iz Radomelj.
V začetni enajsterici pri domačih so začeli Vekić, Drkušić, Vodeb, Križan, Kavčič, Trdin G., Žinko, Španring, Maružin, Kramarič in Kancilija.
Za gostujočo ekipo so tekmo začeli Šugić, Mužek, Guček, Jazbec, Rugašević, Zabukovnik, Nuhanović, Primc, Pogačar, Nikolić in Cerar.
Tekmo so sodili Glažar Roman (glavni sodnik), Bensa Uroš (1. pomoč), Skok Aleš (2. pomoč) in Matoša Martin (4. sodnik).

Ekipi sta si v prvem polčasu bili enakovredni. Priigrali sta si nekaj priložnosti vendar žoga ni končala v mreži. V 13. minuti po napaki domače obrambe je do priložnosti prišel Žan Nikolič, a njegov strel so v zadnjem trenutku blokirali domači branilci. Prvi rumen karton na tekmi je Glažar pokazal Martinu Kramariču. Tudi domači so zapretili. Po podaji Kramariča je do strela prišel Maružin. Hrvat je lepo meril v zgornji levi kot vratarja Davida Šugića, a bil je premalo natančen. Žoga je za nekaj centimetrov preletela prečko. Prvi polčas se je končal z izidom 0:0.

Drugi rumen karton na tekmi je prejel v 58. minuti prejel Nuhanović. V 72. minuti je izjemno posredoval Vekić. Pred njim se je po podaji vratarja Šugića sam znašel Pogačar, a lepe priložnosti ni izkoristil. To je bila že peta obramba Vekića na tekmi. Tekma se je končala z izidom 0:0. Junak tekme je bil vratar domačih Igor Vekić.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od B. C.
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …