Nogometaši Triglava so odigrali svojo tretjo pripravljalno tekmo. V Umagu je Kranjčanom nasproti stal Javor.


Proti 12. ekipi srbskega državnega prvenstva so Kranjčani v svojih vrstah pozdravili tudi Žana Luko Kocjančiča in Erika Gliho, ki sta z orli podpisala le dan prej. Ob koncu so se zmage z rezultatom 1:3 veselili Srbi, ki so že na polčasu vodili s tremi zadetki razlike. Časten zadetek za Triglav je sredi drugega polčasa dosegel  Milan Milanović.

“Tekaški del je bil na zadovoljivi ravni, morali pa bomo dosti več delati na taktičnih zahtevah in natančnosti, saj smo v določenih segmentih bili premalo natančni. Mogoče nam je menjava igrišča iz naravne na umetno travo delala nekaj preglavic, a to nam ne more biti opravičilo. Moramo biti bolj natančni, da smo lahko nevarni, da zadržimo žogo ter da lahko delamo tisto kar si želimo in kar delamo na treningih. Delamo dobro, noge so zaradi težkih treningov malo težje kot sicer. Vse je na nas, da se čim bolj pripravimo, da dobivamo čim manj zadetkov ter da tekme zmagujemo,” je po tekmi dejal veteran v vrstah bordo-belih Aleš Mertelj.

TRIGLAV KRANJ – JAVOR 1:3 (0:3)
Strelci: Milanović (64′); Petković (14′), Krnić (16′), Luković (39′)
Postava Triglava: Arko, Mlakar, Milanović, Kumer, Kocjančič, Janković, R. Wilmots, Mertelj, Ćerimagić, Beciri, Petric. Igrali so še: Vukovič, Majcen, Alagič, Stojanovič, Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nemci podpirajo Čeferina

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je pred prihajajočimi volitv…