Pred dnevi smo že poročali o tem, da so s pripravami pod okriljem selekcije Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije pričeli tudi nogometaši, ki so trenutno brez kluba.


Moštvo, ki ga vodi nekdanji napadalec Ermin Raković, je včeraj odigralo prvo srečanje, v Slovenskih Konjicah so se pomerili s koprivniškim Slaven Belupom. Obračun se je v zahtevnih razmerah, med tekmo je močno deževalo, končal brez zmagovalca. V 13. minuti srečanja so z zadetkom visokoraslega Patrika Bordona povedli SPINS-ovci, a so Koprivničani, ki so v minuli sezoni prvoligaški status ohranili šele v dodatnih kvalifikacijah, izid poravnali v drugem polčasu.

Selekcija SPINS bo naslednje srečanje odigrala v soboto, ko se bodo na Kodeljevem točno opoldne pomerili z Olimpijo, medtem ko jih 5. in 6. julija čaka turnir v švicarskem Nyonu, na katerem bodo zaigrale selekcije sindikatov iz Švice, Srbije, Grčije, Bolgarije in Hrvaške.

SPINS 1:1 SLAVEN BELUPO
Bordon
Začetna enajsterica SPINS:
Milić, M. Grbić, Zeljković, Centrih, Rujović, Režonja, Škerjanc, Smiljanić, Osmanaj, Gerić, Bordon. Igrali so še: G. Fink, Avdić, Neuredini, G. Volaš. Trener: Ermin Raković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor z Armenci, Domžale proti Luksemburžanom

Žreb v Nyon-u je določil, da bosta Maribor in Domžale prvo tekmo odigrala na domačih tleh.…