Selekcija Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je danes opoldne odigrala uvodni obračun mednarodnega turnirja FIFPro Tournament Central Europe 2014.


V švicarskem Nyonu so se varovanci trenerja Ermina Rakovića pomerili z domačo sindikalno vrsto, a se uvodni obračun turnirja se ni razpletel po slovenskih željah, saj so srečanje z zadetkom v 18. minuti dobili Švicarji. Kot so zapisali na spletni strani SPINS, so se slovenski napadalci nekajkrat znašli sami pred švicarskimi vrati, a ponujenih priložnosti niso znali izkoristiti, Švicarji pa so izkoristili eno redkih napak v obrambi. Slovenski nogometaši brez klubov, ki so se na turnir pripravljali na Kodeljevem, se bodo danes ob 16:30 pomerili še s srbsko selekcijo, jutri pa bodo na sporedu še tekme za končno razvrstitev, saj na turnirju ob Sloveniji, Švici in Srbiji nastopajo še Grčija, Bolgarija in Hrvaška.

ŠVICA 1:0 SLOVENIJA
SPINS: Dejan Milić, Mitja Mörec, Matej Centrih, Anej Lovrečič, Davorin Škerjanc, Gregor Režonja, Enes Rujović, Erik Salkič, Patrik Bordon, Dejan Gerić, Liridon Osmanaj. Rezervna klop: Gazmend Nuredini, Matic Lukman Čoko, Goran Volaš, Jernej Smukavec, Miroslav Grbić, Matic Fink. Trener: Ermin Raković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celjani do remija na Rujevici

Tudi v Celju so prost vikend zaradi reprezentančne pavze izkoristili za pripravljalno tekm…