Selekcija Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je danes opoldne odigrala uvodni obračun mednarodnega turnirja FIFPro Tournament Central Europe 2014.


V švicarskem Nyonu so se varovanci trenerja Ermina Rakovića pomerili z domačo sindikalno vrsto, a se uvodni obračun turnirja se ni razpletel po slovenskih željah, saj so srečanje z zadetkom v 18. minuti dobili Švicarji. Kot so zapisali na spletni strani SPINS, so se slovenski napadalci nekajkrat znašli sami pred švicarskimi vrati, a ponujenih priložnosti niso znali izkoristiti, Švicarji pa so izkoristili eno redkih napak v obrambi. Slovenski nogometaši brez klubov, ki so se na turnir pripravljali na Kodeljevem, se bodo danes ob 16:30 pomerili še s srbsko selekcijo, jutri pa bodo na sporedu še tekme za končno razvrstitev, saj na turnirju ob Sloveniji, Švici in Srbiji nastopajo še Grčija, Bolgarija in Hrvaška.

ŠVICA 1:0 SLOVENIJA
SPINS: Dejan Milić, Mitja Mörec, Matej Centrih, Anej Lovrečič, Davorin Škerjanc, Gregor Režonja, Enes Rujović, Erik Salkič, Patrik Bordon, Dejan Gerić, Liridon Osmanaj. Rezervna klop: Gazmend Nuredini, Matic Lukman Čoko, Goran Volaš, Jernej Smukavec, Miroslav Grbić, Matic Fink. Trener: Ermin Raković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zakaj pri delu potrebujemo delovne hlače

Zakaj sploh potrebujemo delovne hlače in zakaj navadne hlače niso najbolj optimalna rešite…