Nogometaše kadetske reprezentance čakata v prihodnjih dneh dve pripravljalni srečanji proti izbrani vrsti Bosne in Hercegovine. Selektor kadetske reprezentance Alekdandar Radosavljević bo formo svojih varovancev pred elitnim krogom kvalifikacij v katerem se bo Slovenija pomerila z Nemčijo, Islandijo in Belorusijo testiral 19. in 21. februarja.


Kot poudarja Radosavlević pričakuje v Zenici dve zanimivi tekmi proti kakovostnemu nasprotniku: »To je moja prva tekma v vlogi selektorja, tako da se zelo veselim tega izziva. Pomerili se bomo z zelo kvalitetno ekipo, ki se je uvrstila v Elitni krog kvalifikacij. Reprezentanca BIH je v prvem delu kvalifikacij igrala z Islandijo, ki je naš nasprotnik v Elitnem krogu kvalifikacij, tako da bosta tudi iz tega vidika prijateljski tekmi zelo dobrodošli za nas. Pričakujemo sicer dve zelo zanimivi tekmi proti kakovostnemu nasprotniku, a imamo na drugi strani tudi mi svoje kvalitete, ki jih bomo skušali izkoristiti.«

SEZNAM VABLJENIH IGRALCEV:

Žiga Laci (Mura), Klemen Hvalič (Empoli), Žan Luk Leban (Escola Varsovia), David Flakus Bosilj (Aluminij), Gašper Pečnik (Aluminij), Jan Majcen (Aluminij), Žiga Slaviček (Bravo), Amir Feratovič (Bravo), Nick Perc (Celje), Žiga Dajčman (Domžale), Benjamin Šeško (Domžale), Anže Sojer (Domžale), Domen Žur (Krško), Žan Vipotnik (Maribor), Matic Krašovic (Maribor), Domen Zajšek (Maribor), Žiga Obreht (Maribor), Luka Vuković (Triglav), Maj Fogec (Olimpija), Vanja Panić (Olimpija).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor je še okrepil vezno linijo, prišel obetaven mladenič Hamburga

Če gre verjeti Instagram objavi, mladega vezista, Luke Božičkovića, je to nov igralec NK M…