Slovenska futsal reprezentanca, bo danes v Madridu visoko motivirana, iskala točke proti Španiji, ki je v tem dvoboju izrazit favorit. Tekma bo odigrana ob 20:45.


“Španija je velesila, ena od najboljših ekip na svetu. Jutrišnja tekma bo velik izziv za nas. Dobro smo se pripravili na torkovo tekmo. Tudi mi imamo svoje kvalitete, da to pokažemo in pridemo do dobrega rezultata – to bil remi ali zmaga. V nekem segmentu bomo zagotovo počakali, da vidimo, kaj lahko pričakujemo od Španije. Imamo pa tudi mi pripravljene svoje stvari. Nismo prišli, da se postavimo v naš šestmetrski prostor, ampak se želimo nadigravati,“  je pred tekmo povedal Žiga Čeh.

“Igramo proti najboljši ekipi na svetu, zagotovo bomo odigrali na vso moč. Ob tem pa pokazali 120-odstotno angažiranost, motiv, željo in disciplino. To je Slovenija sposobna. Prepričan sem, da bomo pokazali dobro igro. Na voljo imamo več taktičnih različic. Tekma je živa materija. Ne bomo se spustili z njimi v totalno pokrivanje po celem terenu, ker so hitrejši od nas. Ta podatek imamo. Počakali jih bomo na sredini in potem agresivno stopili na njih. Špance je težko presenetiti. Vemo pa npr., kaj jim ne ustreza. To je zagotovo naša agresivnost, kontakt igra. Tokrat moramo biti še malce bolj čvrsti. Imamo pa še nekaj zamisli, ki jih bomo zagotovo uporabili,” je pristavil selektor Tomislav Horvat.

Slovenija se je z Španijo dosedaj pomerila na 16. obračunih (ena zmaga Slovenije, 2 remija in 13 zmag Španije).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slaba učinkovitost Maribora v prvem polčasu prinesla poraz

Danes sta se v Ljudskem vrtu merila Maribor in Domžale, ki sta v letošnji sezoni odigrala …