V skladu z vsemi ugibanji, se je na klop domžalskega kluba po nepričakovanem odstopu Simona Rožmana vsedel Andrej Razdrh. Sedaj že nekdanji trener sežanskega Tabora je pogodbo z Rumeno družino podpisal do konca leta 2021.

Domžale so s tem dobile novega mladega trenerja, ki je s Taborom letos v sezono štartal presenetljivo dobro, saj je po osmih krogih z njim osvojil 10 točk in zasedel šesto mesto lestvice. Razdrh, ki se je po koncu svoje nogometne kariere, v kateri je igral tudi za Domžale, podal v trenerske vode, je kariero trenerja začel pri ljubljanski Olimpiji, ki jo je vodil med letoma 2013 in 2014.

Velik uspeh pa je doživel predvsem s klubom iz Sežane, s katerim se mu je že v prvi sezoni službovanja uspelo prebiti med slovenske prvoligaše. Tabor je lansko sezono v Drugi ligi s 63 točkami končal na drugem mestu, zato se je v dodatnih kvalifikacijah pomeril z Gorico. Prvo tekmo so Kraševci dobili z 2:1 in se po povratni tekmi, ki se je končala brez zadetkov, po 19 letih veselili vstopa v elitno druščino.

V Ljubljani rojeni Razdrh, ki je že v torek odstopil z mesta glavnega trenerja pri Sežani, je danes v Domžalah že opravil prvi trening. Skupaj z 42-letnikom pa se je v mesto ob Kamniški Bistrici preselil tudi njegov tesni sodelavec in pomočnik Darko Karapetrović. Za dvakratne državne prvake nov velik test prihaja že 12. septembra, ko v Domžalskem športnem parku v sklopu zaostale tekme 3. kroga gostuje petouvrščena Mura.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kramarič že zadeva

Ljubljanski Bravo se je na pripravljalni tekmi na ŽAK-u pomeril z ljubljanskim nižjeligaše…