Naslednji tedni bodo minli ne samo v prazničnem, ampak tudi navijaškem vzdušju. Tega si lahko s svojimi prijatelji ustvarite doma ali na kateri koli drugi lokaciji. Povabite prijatelje, pripravite okusne prigrizke in si ob pomoči televizorja Samsung Neo Qled 8K privoščite pristno športno doživetje.


Načrtujete krajše potovanje z avtodomom? Brez skrbi – ne bo vam potrebno izbrati med dopustom in ogledom tekme. S projektorjem The Freestyle si boste lahko skupaj s svojimi sosedi tekmo ogledali kar pod zvezdami. The Freestyle projektor vam omogoča oglede tudi tam, kjer nimate na voljo televizije in električnega priključka.

Minimalističen navzven, super zmogljiv navznoter

Novi televizorji Samsung Neo QLED 2022 prinašajo izjemno izkušnjo resničnosti na ekranu. Nevralni kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 20 nevralnih omrežij za izdelavo bolj podrobne 8K ločljivosti, neodvisno od kakovost izvirne slike. Ni pomembno, ali se boste odločili za kriminalko, animirano uspešnico ali športni prenos, podrobnosti so pomembne pri vseh naštetih. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti vam bo omogočila, da boste videli 100-odstotni obseg barv v vseh vsebinah, tudi v najsvetlejših prizorih. Omeniti velja še Quantum HDR 64x tehnologijo, ki ujame najmanjše podrobnosti na svetlih in temnih predelih.

Televizor Neo QLED 8K je zasnovan kot ena čudovita brezkončna oblika, ki bo povzdignila vaš prostor na naslednjo raven. Črni robovi, ki jih skoraj ni in izjemno tanek okvir so izdelani tako, da odstranijo vse moteče dejavnike. Še tanjšo pritrditev na steno omogoča stenski nosilec Slim Fit, ki s tesnim prileganjem poskrbi, da bo vaš televizor tesno nameščen. Pritrdljiva postaja Slim One Connect bo dodatno odpravila običajno navlako različnih priključkov. Preprosto jo boste skrili na hrbtno stran televizorja ali pa pospravili ob stran.

Zvok nikakor ne sme zaostajati za sliko

Tu nimamo v mislih neprijetne nesinhronosti med zvokom in sliko, pač pa razvoj tehnologije. Če od slike našega televizorja pričakujemo le najboljše, je tako tudi z zvokom, ki ga ta oddaja. Za popolno izkušnjo boste potrebovali oba. Tehnologija Dolby Atmos® prinaša izjemen zvok. Končno boste lahko razločno slišali vse besede trenerja ali igralcev ter glasno navijanje s tribun. Nov prostorski način bo razkril vse podrobnosti z neprimerljivo razločnostjo in globino. Tehnologija samodejnega optimiziranja zvoka uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Object Tracking Sound Pro tehnologija pa sledi dogajanju na zaslonu in pozicionira predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira ter okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam. Ne glede na to, kaj na televizorju največkrat predvajate, naj bodo to filmi in serije, športni prenosi, klasični ali rock koncerti, vse bo zvenelo tako realistično, da se boste le težko odtrgali od vašega novega Neo QLED televizorja.

Ogled tekme pod zvezdami

Zakaj bi morali izbrati med dopustom in ogledom tekme, če to ni potrebno? Tudi na poti si lahko s pomočjo projektorja The Freestyle ogledate pomembne športne spektakle. Hkrati pa ga lahko preprosto premikate po hiši in tako prostor prilagodite ogledu tekme. Če vaša dnevna soba ne sprejme ravno vseh obiskov, si lahko sobo za druženje ali preprosto garažo prilagodite v lastno kinodvorano. Z 830 grami projektor ne bo zavzel veliko prostora, pa tudi postavitev je nadvse preprosta. Na uporabo pripravljen v 3 korakih: postaviš, priključiš in projiciraš, ostalo naredi sam.Spremljanje vsebin bo omogočil tudi tam, kjer ni električnega priključka, saj deluje na zunanjo baterijo, ki podpira USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Napravo odlikujejo tudi odlične funkcije, ki samodejno prilagodijo sliko. Samodejno izenačevanje (auto-keystone), samodejno izravnavanje (auto-level) in samodejno ostrenje (auto-focus) omogočajo prilagajanje slike vsem površinam in kotom, hkrati pa nudi kristalno čisto sliko vse do velikosti 254 cm (100 palcev). Sliko je mogoče tudi zavrteti za 180 stopinj. Vaša navijaška izkušnja bo popolna kjerkoli si jo boste privoščili.

Zvok s tribune

Za dobro vzdušje vedno poskrbijo dobra glasba in vzkliki navijačev. Ko imamo s seboj The Freestyle projektor imamo tudi izjemen zvočnik, ki nudi 360-stopinjski prostorski zvok za čisti užitek. Zvoki navijačev s tribune se vam bodo zdeli še boljši, saj je zvočni sistem projektorja dovršen in kakovosten ter doda realistično izkušnjo, ne glede na to, kje sedite. Po tekmi si predvajajte še najljubšo glasbo in večer bo popoln. Lahko se tudi umirite in prepustite načinu ambientalnega prevajanja. Katerikoli prostor boste lahko spremenili in mu zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke, dodali posebno osvetlitev.

Naročnik: Samsung

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani do remija na Rujevici

Tudi v Celju so prost vikend zaradi reprezentančne pavze izkoristili za pripravljalno tekm…