Kar se je že nekaj časa napovedovalo, se bo v kratkem tudi uresničilo. Asmir Suljić se po letu dni igranja pri zeleno-belih poslavlja iz slovenske prestolnice in se podaja na Poljsko. Pri tem pa se odhodi pri Olimpiji še zdaleč ne končajo, saj naj bi Ljubljančani do konca prestopnega roka razprodali še celo kopico nogometašev.

Prestopni roki po Evropi in svetu se končujejo, razprodaja pri Olimpiji pa se nadaljuje. Danes se je od Zmajevega gnezda že poslovil Haris Kadrić in se za eno leto preselil k velenjskemu Rudarju, veliko pa je vprašanj tudi glede odhodov prav vseh nogometašev, ki so pri Olimpiji pokazali vsaj kanček dobre igre.


Danes je postalo jasno, da se od Ljubljančanov poslavlja eden njihovih najboljših nogometašev, krilni vezist Asmir Suljić. Ta je v pretekli sezoni kar nekajkrat pošteno zavrtel nasprotnikove branilce in prispeval kopico podaj, ki so kasneje končale v nasprotnikovi mreži. Suljić naj bi se iz Ljubljane zagotovo preselil na Poljsko, ali k Lechii iz Gdanska ali pa k Legii iz Varšave. Olimpija naj bi za Suljića zahtevala najmanj pol milijona evrov.

Suljić je odhod prvi naznanil kar sam, ko je preko svojega Instagram profila objavil sliko in pod njo napisal: “Hvala Olimpija, imel sem čast igrati za največji klub v Sloveniji … spoznal prijatelje za celo življenje … veliko sreče v prihodnosti,” je sporočil sedaj že nekdanji nogometaš Olimpije. Odhod nogometaša iz Bosne in Hercegovine so potrdili tudi Olimpiji, ki so se preko objave na Facebooku Suljiću zahvalili in mu zaželeli srečo v nadaljevanju kariere.

Suljić pa še zdaleč ni edini, ki bo zapustil Ljubljano. Za Mackyja Bagnacka je že dlje časa jasno, da se bo poslovil od aktualnih državnih prvakov, odšel pa naj bi k beograjskemu Partizanu. Tretji v vrsti nogometašev za katere se že nekaj časa napoveduje odhod, je tudi latvijski reprezentant Vitalijs Maksimenko, za katerega se zelo zanima bolgarski Levski iz Sofije. Zelo blizu odhoda je tudi Goran Brkić, ki pri trenerju Safetu Hadžiću ne dobi prave priložnosti. Ljubljanski vezist naj bi v kratkem podpisal za kranjski Triglav.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nemci podpirajo Čeferina

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je pred prihajajočimi volitv…