Dobovec, slovenski prvak v futsalu, je v Rusiji z dobrimi predstavami prišel na korak do sanjske uvrstitve v Ligo prvakov. Igralci Dobovca so padli na zadnji stopnički, ko je ugnal domačin KPRF.  


“Težko je karkoli reči. Imeli smo vrhunski prvi polčas, potem pa smo prehitro dobili tisti gol za 2:2. Vrnili smo jih v igro, tisti gol jim je dal moči. Po tem zadetku kot da nismo več igrali. Rešitve smo iskali v nekih dolgih žogah,” je takoj po porazu srečanje pokomentiral trener Kujtim Morina.

Rok Mordej je po dejal: “Predvsem smo dobili prenaivne zadetke, predvsem 2. in 3. gol, na tako pomembni tekmi. Pa tudi taktično smo malce slabše stali v nadaljevanju tekme, pošle so nam moči. Če želiš biti uspešen na tako pomembnem srečanju, se mora zgoditi vse, kot si si zamislil. Nimamo si kaj očitati. Hvala stroki, hvala igralcem, hvala sponzorjem in upravi.“

Vratar slovenske reprezentance Damir Puškar je športno čestital nasprotniku: “Po prvih 20 minutah smo imeli rezultat, ki smo si ga lahko le želeli. Po tem smo delali nepotrebne napake in prehitro dobili gol za 2:2, vrnili smo jih dovolj zgodaj med žive. Če želiš premagati take ekip, ko je KPRF, morajo vsi od prvega do zadnjega odigrati na nivoju, pa še srečo moraš imeti. To je šport, borili smo se. Dali smo vse od sebe, domačinu lahko le čestitamo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za prižig semaforjev zahtevali 500 evrov

Že vrsto let Slovenija gosti številne evropske klube, ki so v deželici na sončni strani Al…