Danes ob 17.45 čaka slovenskega prvaka v futsalu odločilna tekma za uvrstitev v elitno Ligo prvakov. Dobovec je z odliko opravil v prvih dveh krogih, ko so slavili s 3:1 in 6:1, proti predstavniku Belgije in Bosne in Hercegovine.


Današnji nasprotnik bo ruski KPRF, organizator elitnega dela kvalifikacij, ki ima pred današnjim dvobojem prav tako šest osvojenih točk. Dobovec je pred današnjim srečanjem v boljšem izhodišču, saj kmajo na kontu šest točk in boljšo gol razliko od Rusov. Dobovec bo tako napredoval v primeru remija ali zmage.

“Na petkovi tekmi nam igrata dva rezultata od treh, kar je zagotovo dobra opcija. Vsi skupaj smo dolgo delali in garali za tole, da bi dobili tako priložnost, ki se ne ponudi kar tako in vsakokrat. Dve leti zapored smo v elitnem delu zbrali po šest točk, letos smo šli še korak dlje. Pred zadnjo tekmo imamo možnost, da sami odločamo o svoji usodi. Na prvi pogled se vam zdi, da je to vse skupaj lahko, pa ni! V petek nam bo nasproti stal klub, ki je željan in lačen uspeha in dokazovanja. Ne pozabimo, da bodo imeli domačini v krasni in impozantni CSKA areni veliko podporo. Imamo pravico, da sanjamo. Verjamem, da zmoremo. Zavedam pa se, da bomo vsi dali od sebe zadnji atom moči. Niti predstavljati si ne znam, kakšna sreča in zadovoljstvo bi to bila, da nam uspe,” je današnje srečanje Dobovca napovedal trener Kujtim Morina.

Srečanje si lahko ogledate v neposrednem prenosu, na povezavi spodaj:

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nemci podpirajo Čeferina

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je pred prihajajočimi volitv…