Takole je včerajšnji remi med Gorico in Koprom komentiral Miran Srebrnič, trener Kopra in živa legenda novogoriškega nogometa. Namreč, v gorišem dresu je med leti 1993 in 2007 zbral kar 400 ligaških nastopov, nato pa je leta 2011 v klubu prevzel tudi trenersko vlogo, ki jo je opravljal vse do leta 2018. 


“Glede na potek tekme moremo sprejeti točko. Lovili smo zaostanek, dobili smo gol iz prve priložnosti in  prišli v položaj, ko nasprotniku omogočiš prostor. S spremembami smo v drugem polčasu odigrali dosti bolje in vršili pritisk, mogoče smo si zaslužili tudi kaj več. Fantje so odigrali dobro tekmo, želeli smo zmagati, ampak tudi točka pomeni premik po lestvici.”

Za spletno stran FC Koper pa je spregovoril tudi kapetan Ivica Guberac, pohvalil je navijače: 

»V klubu in v mestu vlada pozitivna klima in smo zelo veseli, da je tako. Tifozi so naš 12 igralec, pohvale za to, kar danes pripravili za nas. Lep je pogled na glavno tribuno in sporočilo, ki so nam ga pustili. Kot kapetan se jim v imenu cele ekipe zahvaljujem in jim sporočam, da bomo vedno pustili zadnji atom moči na igrišču. Za klub, za njih in za vse v mestu.«

 

 

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od BM
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dobrodelna akcija Dragonsov

Green Dragonsi so se tokrat spomnili na najstarejše in najmlajše. Z nakupom poljubne količ…