Jasno je, Martin Milec je tik pred prestopom v vrste belgijskega Standarda iz Liega. Dvodnevna pogajanja Standarda in Maribora so bila uspešna, 22-letnega bočnega branilca od prestopa v Belgijo loči le še zdravniški pregled.


“Dobili smo ponudbo, ki je za igralca na tej poziciji ni mogoče odbiti. Zadovoljni smo tako mi kot igralec, kot tudi tretja vpletena stran. Na tem igralnem mestu imamo dobre rešitve, tukaj je izkušeni in preverjeni Aleš Mejač in pa eden izmed najbolj perspektivnih slovenskih igralcev, za katerega sem prepričan, da ne bo samo zamenjava, ampak bo pomenil veliko okrepitev v tej in naslednjih sezonah za naše moštvo, Petar Stojanović. Martinu se zahvaljujemo za krasna štiri leta in mu želimo vso srečo na nadaljnji nogometni poti,” je za spletno stran mariborskega kluba povedal Zlatko Zahović, ki mu je uspel nov uspešen posel.

Milca, ki je v vijoličastem dresu odigral 123 tekem in dosegel tudi dvanajst zadetkov, v ponedeljek čaka še zdravniški pregled, nato pa naj bi dogovor sklenila tudi igralec in novi klub. V Mariboru so potrdili, da četrtino odškodnine pripada tudi kidričevskemu Aluminiju, kar sta se štajerska kluba dogovorila že ob prestopu pred štirimi leti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celjani do remija na Rujevici

Tudi v Celju so prost vikend zaradi reprezentančne pavze izkoristili za pripravljalno tekm…