Imate majhno kuhinjo, v kateri se je težko premikati in kuhati, kaj šele, da bi se z družino usedli k prijetnemu obroku? Majhna jedilnica ali dnevna soba se prav tako ne more spopasti z gnečo. V majhnem prostoru imamo lahko težave z namestitvijo velike mize, ki bo sprejela vse, ki pridejo na obisk. Takrat je vredno razmisliti o rešitvah, ki vam bodo pomagale bolje organizirati domači prostor.


Klubske mizice – kako se je pojavila moda za takšno pohištvo?

Stanovanja, urejena na sodoben način, morajo imeti ta kos pohištva. Govori se, da je prvi prototip leta 1920 ustvarilo ameriško podjetje Imperial Furniture Company – J. Stuart Foote. Klubska mizica je nastala po naključju, ko se je glavni oblikovalec pripravljal na domačo zabavo in je potreboval majhen kos pohištva, na katerem je lahko pripravil prigrizke za dobrodošlico. Nekateri pa pravijo, da je prvi model nastal že prej. Omenja se ime Edwina Williama Godwina, ki je podoben model ustvaril leta 1868.

Priročne klubske mize

Klubske mize so dobra izbira! Odlično poudarijo značaj prostora in mu dajo lahkotnost. Hkrati ne absorbirajo prostora kot njihovi veliki kolegi. Še posebej tiste, ki imajo možnost, da se jih podaljša z dodatnimi deli – potem so koristne na primer med družinskimi praznovanji, saj klubske mize so za vsak dan prefinjen element dekorja. Majhna klubska mizica vam bo omogočila boljšo organizacijo prostora in premikanje težišča. Kvadratne, majhne mize so tudi zelo priročne v smislu organizacije prostora. Ker so praktične in lahkotne, jih lahko premikate in spreminjate njihov položaj, odvisno od želja in sloga vašega doma. So tudi odličen dodatek v majhni sobi, kjer je vsak centimeter prostora zlata vreden!

Naloži več sorodnih novic
  • V Stožicah gostuje Tabor Sežana

    Nogo metaši ljubljanske Olimpije bodo v soboto ob 17.15 odigrali obračun 17. kroga PLTS. V…
  • Aluminij gosti Bravo

    V so boto ob 15. uri se bosta v Kidričevem udarila domači Aluminij in Bravo. Ljubljančani …
  • Celjani po dober vtis v Gorico

    V soboto se bosta na Športnem parku v Novi Gorici pomerila domačin in Celje. Obe ekipi v z…
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Hajduka navdušeni nad novo okrepitvijo: Na Poljud prihaja nekdanji branilec Domžal

Poletni presopni rok je tudi pri naših južnih sosedih dvignil ogromno prahu in predvsem pr…