Finančno zdravje je odličen pokazatelj stanja osebnih financ, a kaj, ko ga je »na oko« težko oceniti. Očitno je to dovolj, da se večina Slovencev po zadnjih raziskavah s svojimi financami ne ukvarja prav dosti in je komaj finančno pismenih.


Slovenska aplikacija Eeezy finance za enostavno urejanje svojih financ

Po navedbah številnih študij po svetu je slaba finančna pismenost poglaviten razlog finančnih problemov posameznika v sodobnem času. Slovenci smo si na testih finančne pismenosti prislužili oceno »zadostno«, kar opozarja na to, da se nekaj mora spremeniti, če želimo boljšo finančno prihodnost.

Spletna aplikacija Eeezy finance je dober odgovor na izzive, ki jih za posameznika prinaša nepoznavanje oziroma nerazumevanje sveta financ. Z aplikacijo Eeezy finance uporabnik dobi celovit vpogled v svoje trenutno finančno stanje – ter konkretne predloge, kako ga izboljšati.

Cilj je, da uporabnik razume svoje finančno stanje

Aplikacija, ki so jo razvili neodvisni strokovnjaki z več kot 12-letnimi izkušnjami na področju finančnega svetovanja, vam omogoča določiti, v kakšnem stanju je vaše finančno zdravje. To stori z oceno finančnega zdravja, ki je v svetovnem merilu inovativen in povsem nov način merjenja, kako zdrave in urejene so vaše osebne finance.

Na podlagi ocene finančnega zdravja pridobite popolnoma jasno sliko svojih osebnih financ. Urejenost in zdravje osebnih financ preverite z brezplačnim testom, ki zajema vsa področja vaših osebnih financ. Test je preprost, pregleden in vsem razumljiv, ocena finančnega zdravja pa je napisana jasno in razumljivo tudi za tiste, ki jim je finančni žargon povsem tuj.

Kaj lahko vidite v aplikaciji?

  • Trenutno stanje in urejenost vaših osebnih financ,
  • Simulacijo, kako vaše današnje odločitve vplivajo na vašo prihodnost,
  • 360-stopinjsko poročilo obstoječega stanja s konkretnimi nasveti ter
  • Etične, kredibilne in transparentne ukrepe za dvig ocene ter izboljšanje finančnega zdravja.
  • Kliknite in izpolnite svoje finančno poročilo Eeezy finance.

Večja finančna stabilnost

Finančna stabilnost se začne, ko si znamo odgovoriti na nekaj sicer neprijetnih vprašanj o svoji prihodnosti in prihodnosti svoje družine. »Bom otrokom lahko omogočil brezskrben študij?«, »Kaj se bo zgodilo z mojo družino, če jutri ne pridem več domov?«, »Kaj se bo zgodilo, če jutri ostanem brez službe?«, »Kako dolgo v upokojitev mi bodo zadostovali moji prihranki?« so le ena izmed njih.

Finančno poročilo, ki ga za vas naredi omenjena aplikacija, vam lahko močno olajša nadaljnje finančne odločitve, povezane z vašo prihodnostjo in prihodnostjo vaših najdražjih, kamor spada tudi izbiranje najprimernejših naložb in zavarovanj. Le-ti se namreč najbolje obnesejo, če jih znamo pravilno izbrati glede na naše finančne navade in način življenja.

Glavna prednost aplikacije je, da je prilagojena za vsakdanjo rabo in ne vsebuje nepotrebnega finančnega žargona. Aplikacija je brezplačna, poročilo, ki ga skozi reševanje pridobite in si ga lahko natisnete, pa na trgu stane več sto evrov. Za oceno ne potrebujete iti k finančnemu strokovnjaku, ampak le-to pridobite v 10 minutah, na primer med tem, ko se vozite z avtobusom v službo …

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor je še okrepil vezno linijo, prišel obetaven mladenič Hamburga

Če gre verjeti Instagram objavi, mladega vezista, Luke Božičkovića, je to nov igralec NK M…