Danes je bil na sporedu tudi zadnji krog v 1. slovenski mladinski in kadetski nogometni ligi. V zadnjem krogu smo čakali še na dva odgovora, kdo bo prvak 1. kadetske lige in kdo bo skupni osvojil prvo mesto na skupni lestvici.


Pri kadetih sta bila pred zadnjim krogom v možnostih za naslov ekipi Maribora in Domžal, ki sta ju pred zadnjim krogom ločili dve točki. Mariborčani so svojo tekmo danes odigrali proti vrstnikom iz kranjskega Triglava, medtem ko so Domžalčani gostovali pri Muri. Obe ekipi sta slavili, tako da je prvak 1. kadetske nogometne lige postal Maribor, ki je z 5:2 ugnal Triglav, za zmago in naslov vijoličastih je dvakrat zadel Žan Vipotnik, po enkrat pa so bili natančni Matic Krašovic, Belmin Bobarić in Nejc Medved. Pri gostih sta zadela Albin Ahmetaj in Luka Vuković. Tudi Domžalčani so se veselili izdatne zmage, saj so kar z 3:6 odpravili Muro, za zmago Domžal sta dvakrat zadela Filip Nikola Ostojič in Anže Medle, po enkrat pa sta bila natančna Tristan Ciglar in Benjamin Šeško. Za Muro so zadeli Aljaž Antolin, Tio Cipot in Vito Štrakl.

Pri mladincih je bil prvak znan že pred zadnjim krogom, saj so naslov osvojili mladinci Domžal, ki so imeli pred zadnjim krogom šest točk prednosti pred vijoličaste.

Je pa zmaga mladincev Domžal že prinesla tudi prvo mesto na skupni lestvici 1. mladinske in kadetske lige. Ne glede na razpet mladinskih tekem, so se naslova veselili mladinci in kadeti Domžal, s čemer so si zagotovili nastopanje v UEFA YOUTH LEAGUE!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za prižig semaforjev zahtevali 500 evrov

Že vrsto let Slovenija gosti številne evropske klube, ki so v deželici na sončni strani Al…